Certified Diamond
Koçak'tan
Pırlanta Güvencesi

Certified Diamond, sahip olduğunuz Koçak pırlantaların kalite ve orijinalliğini güvence altına alır. Siz de pırlantanıza özel Certified Diamond kodunu kullanarak web sitemizden dilediğiniz an eşleşme kontrolü yapabilirsiniz.

Ürününüz Doğrulandı Gerçek Bir Koçak Mücevherine Sahipsiniz

Certified Diamond

Mücevherinize ait özellikler

Koçak Blog

2021 Mücevher Trendlerinde Bizleri Neler Bekliyor ?



2020’nin son zamanlarına girmişken kadınların vazgeçilmez aksesuarı mücevher trendlerinin, 2021 trendlerine nasıl yansıyacağı merak konusu. Her yıl farklı moda akımlarıyla şekil değiştiren mücevher trendleri, 2021 yılında da farklı trendlerle birlikte kombinlerin şık tamamlayıcısı olmaya devam edecek. Koçak olarak sizlere 2021’de göz önünde olacak mücevher trendlerini derledik;

Mücevher’de Kalın Zincir Trendi

Mücevher modasının her yıl bambaşka trendlerle gözler önüne geldiğini biliyoruz. 2020 yılının bitmesine az bir zaman kalmışken 2021 yılının trendleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. 

Özellikle kalın zincirli kolye ve bilekliklerin yıl içerisindeki kullanımı bir hayli artış gösterecektir. Ceket ve kabanlarla birlikte kullanımı yaygın olan sarı altın renkli, kalın ve uzun zincirlere sahip kolye ve bilekliklerle, birbirine geçen altın ataç modelleriyle, 2021 modasına eşsiz kombinlerinizle eşlik edebilirsiniz.

https://www.kocak.com.tr/14-ayar-altin-mavi-tasli-zincir-kolye

İnci Trendi

İnci takılar, 2020 yılının en popüler trendlerinden biri haline geldi. Çağdaş ve modern görünümüyle sadeliğin öncüsü olan incilerle, şıklığı ve sadeliği aynı anda yakalamanız mümkün. Uzun zincirli inci küpeler, altın ile kaplanan uzun inci kolyeler, elmas ve incinin bir arada kullanıldığı eşsiz modeller… 2020 yaz aylarında ön plana çıkan altın üzerinde inci trendi 2021 yılında kendini daha çok gösterecek.

https://www.kocak.com.tr/14-ayar-deniz-kabugu-figurlu-inci-altin-yuzuk

Sallantılı Küpe 

New York moda haftasının göze çarpan modellerinden biri de şüphesiz ki sallantılı küpeler oldu. Boynun alt kısmına kadar uzanan birbirinden şık modellerin 2021 trendlerine damgasını vurması bekleniyor. Tek taraflı kullanımının da görüldüğü sallantılı küpeler, bu yıl sadelikten biraz daha uzaklaşacak gibi görünüyor. Çeşitli tasarımlarla gözlere çarpacak sallantılı modeller, özel günler haricinde günlük giyimle de uyumlu bir şekilde kullanılacaktır.

https://www.kocak.com.tr/14-ayar-zincirli-altin-kupe

Geometrik Desenli Mücevherler

Her yılın vazgeçilmez trendlerinden olan geometrik modeller, sadelikleriyle ve şıklıklarıyla 2021 yılında da göz önünde olacaktır. Üçgen tasarımlarıyla bütün dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz…

https://www.kocak.com.tr/14-ayar-kalemli-dortgen-kupe

Karışık Tasarım Mücevherler

Deniz kabukları, inciler, renkli taşlar ve altın zincirler… 2021 İlkbahar/Yaz sezonunda çok şık tasarımların birbiriyle yarıştığı modelleri göreceğiz. Vintage tasarımlarla beraber kombinlenebilecek karışık tasarımlar, havaların ısınmasıyla trendlerin vazgeçilmezi olacaktır. 

Saçaklı Pırlantalar

Uzun zincirler ve sallantılı küpelerin yanında özel günlerde tercih edilebilecek en iyi seçeneklerden biri de saçaklı tasarımlara sahip olan pırlantalardır. Boyun kısmından göğüs kısmına doğru simetrik bir şekilde kısalan pırlanta kolye modelleri 2021 yılının en iyi pırlanta trendlerinden olacaktır.

https://www.kocak.com.tr/0-19-karat-pirlanta-rose-kolye

Her yıl kendini yenileyen mücevher trendi, eşsiz tasarımlarla birlikte gözleri almaya devam edecektir.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.
Yukarı