Certified Diamond
Koçak'tan
Pırlanta Güvencesi

Certified Diamond, sahip olduğunuz Koçak pırlantaların kalite ve orijinalliğini güvence altına alır. Siz de pırlantanıza özel Certified Diamond kodunu kullanarak web sitemizden dilediğiniz an eşleşme kontrolü yapabilirsiniz.

Ürününüz Doğrulandı Gerçek Bir Koçak Mücevherine Sahipsiniz

Certified Diamond

Mücevherinize ait özellikler

Müşteri Aydınlatma Metni

FRV Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi

Müşteri Aydınlatma Metni

 

  1. Veri Sorumlusu

 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak FRV Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi (FRV veya Şirket) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenmektedir.

 

  1. İşlenen Veri Türleri ve Veri Kategorileri

 

Veri Kategorileri

Veri Türleri

Kimlik

Ad-soyad, kimlik numarası

İletişim

E-posta adresi, posta adresi, cep telefonu numarası, ülke, il, ilçe, açık adres

Müşteri İşlem

Üyelik durum bilgisi, kullanıcı türü bilgisi, ticari elektronik iletilere ilişkin onay/ret kayıtları

İşlem Güvenliği

Pc/e-posta/sistem ve kullanıcı işlem bilgileri (kullanıcı adı ve parola), internet trafik verileri (ağ hareketleri, IP adresi, ziyaret verileri, zaman ve tarih bilgileri)

Finans

Ödeme yöntemi bilgisi, kart üzerindeki isim, kart numarası, kartın son kullanma tarihi, CVV

Pazarlama

Talep, şikayet ve öneri bilgisi, alışveriş geçmişi bilgisi, favori ürün/ürünler, çerezler yoluyla toplanan bilgiler

 

  1. Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

 

FRV, kişisel verileri internet ortamı, fiziksel formlar, e-posta, posta ve sair iletişim kanalları aracılığıyla işitsel, elektronik veya yazılı olarak öğrenilen verilerden, KVKK’da belirtilen kişisel veri işleme şartlarına uygun bir şekilde elde etmekte ve aşağıda belirtilen amaçlarla uyumlu olarak işlemektedir.

 

  1. Kişisel Verileri İşleme Amaçları ve Hukuki Sebepleri

 

Veri Kategorileri

İşleme Amaçları

Hukuki Sebepler

Kimlik

 

İletişim

 

 

  • Denetim / etik faaliyetlerinin yürütülmesi
  • Faaliyetlerin mevzuata uygun olarak yürütülmesi
  • Finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi
  • Hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi
  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi
  • İş faaliyetlerinin yürütülmesi / denetimi
  • İş sürekliliğinin sağlanması faaliyetlerinin yürütülmesi
  • Lojistik faaliyetlerinin yürütülmesi
  • Mal / hizmet satın alım süreçlerinin yürütülmesi
  • Mal / hizmet satış sonrası destek hizmetlerinin yürütülmesi
  • Mal / hizmet satış süreçlerinin yürütülmesi
  • Müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi
  • Müşteri memnuniyetine yönelik aktivitelerin yürütülmesi
  • Organizasyon ve etkinlik yönetimi
  • Reklam / kampanya / promosyon süreçlerinin yürütülmesi
  • Risk yönetimi süreçlerinin yürütülmesi
  • Saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi
  • Ürün / hizmetlerin pazarlama süreçlerinin yürütülmesi
  • Yatırım süreçlerinin yürütülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

 

Müşteri İşlem

  • Denetim / etik faaliyetlerinin yürütülmesi
  • Faaliyetlerin mevzuata uygun olarak yürütülmesi
  • Finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi
  • Hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi
  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi
  • İş faaliyetlerinin yürütülmesi / denetimi
  • İş sürekliliğinin sağlanması faaliyetlerinin yürütülmesi
  • Mal / hizmet satın alım süreçlerinin yürütülmesi
  • Mal / hizmet satış süreçlerinin yürütülmesi
  • Müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi
  • Müşteri memnuniyetine yönelik aktivitelerin yürütülmesi
  • Organizasyon ve etkinlik yönetimi
  • Reklam / kampanya / promosyon süreçlerinin yürütülmesi
  • Risk yönetimi süreçlerinin yürütülmesi
  • Saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi
  • Ürün / hizmetlerin pazarlama süreçlerinin yürütülmesi
  • Yatırım süreçlerinin yürütülmesi
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, FRV’nin meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

İşlem Güvenliği

  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi
  • Organizasyon ve etkinlik yönetimi
  • Pazarlama analiz çalışmalarının yürütülmesi
  • Reklam / kampanya / promosyon süreçlerinin yürütülmesi
  • Ürün / hizmetlerin pazarlama süreçlerinin yürütülmesi
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, FRV’nin meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

Finans

  • Denetim / etik faaliyetlerinin yürütülmesi
  • Faaliyetlerin mevzuata uygun olarak yürütülmesi
  • Finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi
  • Hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi
  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi
  • İş faaliyetlerinin yürütülmesi / denetimi
  • İş sürekliliğinin sağlanması faaliyetlerinin yürütülmesi
  • Lojistik faaliyetlerinin yürütülmesi
  • Mal / hizmet satın alım süreçlerinin yürütülmesi
  • Mal / hizmet satış süreçlerinin yürütülmesi
  • Risk yönetimi süreçlerinin yürütülmesi
  • Saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi
  • Yatırım süreçlerinin yürütülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, FRV’nin meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

Pazarlama

  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi
  • Müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi
  • Müşteri memnuniyetine yönelik aktivitelerin yürütülmesi
  • Organizasyon ve etkinlik yönetimi
  • Reklam / kampanya / promosyon süreçlerinin yürütülmesi
  • Ürün / hizmetlerin pazarlama süreçlerinin yürütülmesi
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, FRV’nin meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması
  • Sizlerden aldığımız açık rızanız

 

 

  1. Kişisel Verilerin Aktarılması

 

FRV, kişisel verilerinizi “bilme gereği” ve “kullanma gereği” ilkelerine uygun olarak, gerekli veri minimizasyonunu sağlayarak ve gerekli teknik ve idari güvenlik tedbirlerini alarak işlemeye özen göstermektedir. İş ortaklığı süreçlerinin niteliği, mal ve hizmet temin süreçlerinin gereklilikleri, tedarik zinciri yönetim süreçlerinin yönetimi gibi süreçlerinin yürütülmesi veya denetimi, dijital altyapıların işletilmesi farklı paydaşlarla sürekli veri akışını zaruri kıldığı için işlediğimiz kişisel verileri belirli amaçlarla üçüncü kişilere aktarmak durumundayız.

 

Kişisel verileriniz işbu metinde yer alan işlenme amaçlarının yerine getirilmesi amacıyla yurtiçi veya açık rızanızın alınması kaydıyla yurt dışında bulunan aşağıdaki gruplara aktarılacaktır;

 

  • Denetim / etik faaliyetlerinin yürütülmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun olarak yürütülmesi, finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi / denetimi, iş sürekliliğinin sağlanması faaliyetlerinin yürütülmesi, risk yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi ve yatırım süreçlerinin yürütülmesi amaçlarıyla yurt dışındaki tedarikçilerimiz ve potansiyel yatırımcılarımızla paylaşılması,
  • Finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi / denetimi, iş sürekliliğinin sağlanması faaliyetlerinin yürütülmesi, saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlarıyla yurt içindeki tedarikçilerimizle paylaşılması,
  • Finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi / denetimi ve saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlarıyla sunucu barındırma hizmeti veren tedarikçilerimizle paylaşılması,
  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi / denetimi, iş sürekliliğinin sağlanması faaliyetlerinin yürütülmesi, mal / hizmet satış sonrası destek hizmetlerinin yürütülmesi, müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, müşteri memnuniyetine yönelik aktivitelerin yürütülmesi, organizasyon ve etkinlik yönetimi, reklam / kampanya / promosyon süreçlerinin yürütülmesi, ürün / hizmetlerin pazarlama süreçlerinin yürütülmesi amaçlarıyla yurt dışındaki tedarikçilerimizle paylaşılması.

 

  1. İlgili Kişinin Hakları

 

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuat kapsamında:

 

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verilerinizin işlenmesi halinde buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması ya da değişmesi halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda öngörülen koşullara uygun olarak kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Eksik veya yanlış olarak işlenmiş kişisel verilerinizin düzeltildiğinin ve kişisel verilerinizin silindiğinin yahut yok edildiğinin kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonuç ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme hakkınız bulunmaktadır.

 

İlgili kişiler olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi belirtmek ve kişisel verileriniz üzerindeki haklarınızı kullanmak amacıyla; Şirketimiz internet sitesinden erişebileceğiniz İlgili Kişi Başvuru Formu’nu doldurarak ve bu formdaki yöntemleri kullanarak, Alemdar Mahallesi Taşsavaklar Sk. Bayoğlu Han Apt. No: 2 A Fatih/İstanbul adresine fiziken yazılı olarak, tarafınıza tanımlı olan güvenli elektronik imzayla veya mobil imzayla imzalanarak, KEP adresiniz vasıtasıyla Şirketimiz kayıtlı elektronik posta adresi olan frvbilgiteknolojileri@hs01.kep.tr adresine e-posta göndererek veya bizlere daha önce bildirilen ve sistemlerimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizi kullanmak suretiyle online@kocak.com.tr adresimize e-posta göndererek; gerekli değişiklik, güncelleme ve/veya silme gibi işlemleri ve ilgili talepleri gerçekleştirebilirsiniz.

 

İlgili kişiler olarak sahip olduğunuz ve yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için yapacağınız ve kullanmayı talep ettiğiniz hakka ilişkin açıklamalarınızı içeren başvuruda; talep ettiğiniz hususun açık ve anlaşılır olması, talep ettiğiniz konunun şahsınız ile ilgili olması veya başkası adına hareket ediyor iseniz bu konuda özel olarak yetkili olmanız ve yetkinizi belgelendirilmesi, başvurunun Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ'de yer alan asgari başvuru şartlarını taşıması gerekmektedir. Kanun’un 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, "Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ"e istinaden aşağıdaki bilgiler ile gerçekleştirebilirsiniz:

 

  • Başvuru sahibinin adı soyadı,
  • Başvuru sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ise T.C. Kimlik Numarası, değil ise uyruğu ile birlikte pasaport numarası veya var ise kimlik numarası,
  • Başvuru sahibinin tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi,
  • Başvuru sahibinin bildirime esas elektronik posta adresi, telefon veya faks numarası,
  • Talep konusu,
  • Talep konusuna istinaden bilgi ve belgeler,
  • Başvuru yöntemleri ve
  • Başvuru yazılı ise imza.

 

Belirtilen yöntemlerle taleplerinizi bize iletmeniz durumunda Şirket, talebinizin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Şirket tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.

 

 

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.
Yukarı